Grilovaný ananas se skořicí

Grilovaný ananas se skořicí

Máte doma ananas a gril ještě nevystydl? Ugrilujte si ho jako sladkou tečku po těch masových hodech.

Ingredience

  • 1 zralý čerstvý ananas
  • Třtinový cukr
  • Špetka kůry z limetky
  • Špetka skořice
  • Špetka mletého hřebíčku
  • 150g másla (rozpuštěného)

Postup

  • Nejprve odkrojte horní část ananasu, kůru na bocích a dolní část ananasu.
  • Rozkrojte jej na 8-10 plátků a opatrně odstraňte tuhý střed.
  • V míse smíchejte cukr s kůrou z limetky, mletým hřebíčkem a skořicí.
  • Plátky ananasu obalujte v cukrové směsi a pokládejte na rozpálený gril. Opečte do zlatohnědé barvy (4-7 minut) z každé strany.
Opékaný ananas na grilu.
Zdroj: savorybitesrecipes.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.