Grilovaný hermelín s olivami

Grilovaný hermelín s olivami
Příprava: 10 minut Vaření: 10 minut Počet porcí: 2

K létu patří grilování a k němu i šťavnaté steaky, misky plné čerstvého salátu a …GRILOVANÝ HERMELÍN! Pochutnají si na něm masožravci i vegetariáni a je to rychlá a jednoduchá pochoutka, kterou připravíte raz dva.

INGREDIENCE

  • 2 hermelíny
  • 1 červená cibule
  • 10 zelených oliv plněných česnekem
  • 4 stroužky česneku
  • trocha oleje
  • grilovací koření
  • pizza koření

POSTUP

  • Nejprve si nastříhejte 2 kusy alobalu, větší čtverce, abyste je mohli i s nádivkou zavinout do balíčku.
  • Nakrájejte si červenou cibuli a zelené olivy.
  • Hermelín vyjměte z alobalu a ten vyhoďte.
  • Do středu připraveného alobalu nalijte trošku oleje, posypte grilovacím kořením a na něj položte hermelín.
  • Hermelín posypte připravenou cibulí a olivami, vršek i kolem dokola.
  • Pokapejte troškou oleje, zasypte pizza kořením, zaviňte do balíčků a dejte na gril.
  • Podávejte s domácími chipsy nebo pečenými bramborami s rozmarýnem, případně jen tak se salátem.
Hermelín v alobalu s olivami a červenou cibulkou.
www.tinkinerecepty.sk

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.