Grilovaný pstruh

Grilovaný pstruh

Pro milovníky grilovaných ryb máme tento úžasný a rychlý recept na bylinkového pstruha. Ingredience jsou na 1ks ryby.

Ingredience

  • 1 vykuchaný a očištěný pstruh
  • 1 plátek másla
  • 3 snítky rozmarýnu
  • 2 snítky čerstvého tymiánu
  • 2-3 plátky bio citronu
  • Sůl
  • Olivový olej na potření

Postup

  • Nejprve osolte pstruha zevnitř i z vnějšku. Dovnitř dejte plátek másla, rozmarýn, tymián a plátky citronu.
  • Rybu nakonec potřete olivovým olejem a můžete grilovat.
  • Z každé strany grilujte cca 8-10 minut a otáčejte opatrně, aby nevytékalo máslo. (Otáčejte zády dolů)
  • Hotového pstruha podávejte s pečivem či s čímkoliv, co máte rádi.
Opékaná ryba s grilovaným ananasem a zeleninou.
Zdroj: brooklynsupper.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.