Grilovaný pstruh v alobalu

Grilovaný pstruh v alobalu

Velmi snadný recept na pstruha z grilu vyžaduje pouze 4 přísady a je hotový za méně než 25 minut. Je také nízkosacharidový a bezlepkový! Perfektní jako večeře ve vytíženém týdnu. Pokud hledáte další recepty s rybami, podívejte se na našich 5 receptů s lososem na másle, které si musíte udělat na večeři.

Co budeme potřebovat

  • 450 g filetů ze pstruha duhového
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • 2 lžíce rozpuštěného másla (můžete použít ghí)
  • 2 stroužky česneku
  • 1 lžička mletého kopru

Postup

  • Předehřejte troubu na 180 stupňů.
  • Odřízněte list alobalu dostatečně velký, aby se pstruh zcela zabalil.
  • Vložte pstruha do alobalu.
  • Dochuťte ho solí a pepřem.
  • Pstruha pokapejte rozpuštěným máslem.
  • Navrch dejte mletý česnek a čerstvý mletý kopr.
  • Strany fólie přehneme přes pstruha a úplně jej zakryjte.
  • Pečte asi 13 minut.
  • Poté otevřete alobal a opékejte na grilu další 3 minuty.

Jedná se o lahodný recept na grilovaného pstruha, který se opravdu hodí k rozmačkanému květáku, květákové rýži, pečeným zeleným fazolkám nebo dokonce pečené růžičkové kapustě. Ale pokud vám nevadí jíst sacharidy, můžete tuto rybu podávat s lahodnou pečenou rýží.

Celá ryba zabalená v alobalu a upečená se zeleninou.
Zdroj: stonegableblog.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.