Snadný a rychlý vepřový guláš s máslovými fazolemi, který si oblíbíte nejen pro jeho jednoduchost, ale i pro vynikající chuť!
INGREDIENCE
- 2 stroužky utřeného česneku
- 1 nakrájená čerstvá chilli paprička
- 1 lžíce olivového oleje
- 1 najemno nakrájená cibule
- 800 g vepřové panenky, nakrájené na kousky velikosti sousta
- 400 g konzervovaných nakrájených rajčat
- ½ lžičky uzené papriky
- 400 g konzervovaných scezených máslových fazolí
- nasekaná čerstvá petrželka
POSTUP
- Stroužky prolisovaného česneku, nasekanou čerstvou chilli papričku a olivový olej dejte do velké pánve na střední až mírný oheň a restujte 1 minutu.
- Přidejte nadrobno nakrájenou cibuli a restujte dalších 5 minut.
- Přidejte kostky vepřové panenky velikosti sousta a opékejte 4–5 minut.
- Poté přidejte nakrájená rajčata a uzenou papriku a 10 minut vařte doměkka.
- Nakonec přidejte scezené máslové fazole z plechovky a prohřívejte 5 minut.
- Podle chuti okořeňte, posypte nasekanou petrželkou a podávejte.