Guláš z vepřového masa a máslových fazolí

Guláš z vepřového masa a máslových fazolí

Snadný a rychlý vepřový guláš s máslovými fazolemi, který si oblíbíte nejen pro jeho jednoduchost, ale i pro vynikající chuť!

INGREDIENCE

  • 2 stroužky utřeného česneku
  • 1 nakrájená čerstvá chilli paprička
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 najemno nakrájená cibule
  • 800 g vepřové panenky, nakrájené na kousky velikosti sousta
  • 400 g konzervovaných nakrájených rajčat
  • ½ lžičky uzené papriky
  • 400 g konzervovaných scezených máslových fazolí
  • nasekaná čerstvá petrželka

POSTUP

  • Stroužky prolisovaného česneku, nasekanou čerstvou chilli papričku a olivový olej dejte do velké pánve na střední až mírný oheň a restujte 1 minutu.
  • Přidejte nadrobno nakrájenou cibuli a restujte dalších 5 minut.
  • Přidejte kostky vepřové panenky velikosti sousta a opékejte 4–5 minut.
  • Poté přidejte nakrájená rajčata a uzenou papriku a 10 minut vařte doměkka.
  • Nakonec přidejte scezené máslové fazole z plechovky a prohřívejte 5 minut.
  • Podle chuti okořeňte, posypte nasekanou petrželkou a podávejte.
Vepřový guláš s máslovými fazolemi v mističce.
www.taste.co.za

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.