Příprava: 30 minut
Vaření: 90 minut
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 120 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 1 slepice
- dvě velké cibule
- 2-3 stroužky česneku
- sladká paprika
- sůl
- lžíce kečupu
- 2 nožky klobásy
- tuk.
Postup receptu
- Slepici vykostíme a maso nakrájíme na kostky
- (Kostru můžeme použít na menší množství polévky)
- V kastrole rozehřejeme tuk, na kterém osmažíme nakrájenou cibulku a česnek, (stačí jen co zesklovatí,) přidáme mletou papriku a na kostky nakrájené slepičí maso
- Osolíme a dusíme, až maso změkne
- Potom guláš zahustíme jíškou nebo hladkou moukou rozmíchanou v troše studené vody a dochutíme kečupem
- Do hotového jídla přidáme na kostky nakrájenou opečenou klobásu
- Jako příloha jsou velmi dobré špagety