Guláš ze slepice s uzeninou

Guláš ze slepice s uzeninou
Příprava: 30 minut Vaření: 90 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 120 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1 slepice
  • dvě velké cibule
  • 2-3 stroužky česneku
  • sladká paprika
  • sůl
  • lžíce kečupu
  • 2 nožky klobásy
  • tuk.

Postup receptu

  1. Slepici vykostíme a maso nakrájíme na kostky
  2. (Kostru můžeme použít na menší množství polévky)
  3. V kastrole rozehřejeme tuk, na kterém osmažíme nakrájenou cibulku a česnek, (stačí jen co zesklovatí,) přidáme mletou papriku a na kostky nakrájené slepičí maso
  4. Osolíme a dusíme, až maso změkne
  5. Potom guláš zahustíme jíškou nebo hladkou moukou rozmíchanou v troše studené vody a dochutíme kečupem
  6. Do hotového jídla přidáme na kostky nakrájenou opečenou klobásu
  7. Jako příloha jsou velmi dobré špagety

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.