Perfektní recepty na domácí gulášovou polévku s mletým masem! Roztančí vaše chuťové pohárky

Receptů na gulášovou polévku je nekonečno, ale nejlepší je s mletý masem.

Malé rozdrobené kousky masa jsou nasáklé výraznou chutí této maďarské polévky.

Chuť je intenzivní a nezapomenutelná.

Ochutnejte ji sami.

Jak polévku skladovat?

Uvařte polévku a nechte ji vychladnout při pokojové teplotě. Zmrazte ji v pevné nádobě, ponechte trochu prostoru pro případné roztažení a v mrazáku ji skladujte po dobu 1 až 3 měsíců.

Ohřejte ji buď zcela zmraženou, nebo přes noc ji nechte rozmrazit v lednici.

Jakmile se zahřeje, přidejte polevy (zakysanou smetanu) nebo ozdoby (petržel) a podávejte.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.