Příprava: 30 minut
Vaření: 40 minut
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 70 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 50 dkg brambor
- 30 dkg mrkve
- 70 dkg hovězího masa
- 20 dkg cibule
- 2 petržele
- 3 lžíce másla
- 2 lžičky sladké papriky
- 1 lžička kmínu
- 1 lžička majoránky
- 1 a ½ l masového vývaru
- sůl
- pepř
Postup receptu
- Cibuli oloupeme a nasekáme najemno
- Zeleninu a maso pokrájíme na kostičky a opečeme ze všech stran na másle
- Osolíme, opepříme a posypeme paprikou
- Zalijeme vývarem, přidáme kmín a dusíme asi 1 hodinu
- Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky
- Vložíme k masu asi 25 minut před koncem
- Osolíme, opepříme a ochutíme majoránkou