Gulášová polévka s masem z bílků

Gulášová polévka s masem z bílků

Něco na zahřátí těla a pohlazení na duši. Vychutnejte si tuto polévku plnou živin a posilte svojí imunitu snadno a rychle.

Co budeme potřebovat

  1. 200 g šmakouna (nakrájeného na malé kousky)
  2. 2 lžíce oleje
  3. Střední cibule
  4. Stroužek česneku
  5. 150 ml vývaru
  6. 60 ml kečupu
  7. 2 lžíce hladké mouky
  8. ½ lžičky gulášového koření
  9. Lžička chilli
  10. Sůl
  11. Pepř

Postup

  1. Na oleji orestujeme dozlatova cibuli
  2. Přidáme na plátky nakrájený česnek, ½ vývaru
  3. Vše přivedeme k varu
  4. Poté přidáme na kostičky nakrájený šmakoun, kečup, sůl, pepř, chilli a koření do guláše
  5. Znovu polévku přivedeme k varu
  6. Naředíme jí horkou vodou, přidáme zbytek bujonu
  7. Podle potřeby přidáme mouku a polévku zahustíme
  8. Vše provaříme a podáváme s kouskem oblíbeného pečiva, bramborami nebo s knedlíkem či rýží

Polévku můžeme zahustit větším množstvím škrobu nebo mouky a můžeme jí podávat s bramborem či knedlíkem nebo rýží jako omáčku.

Pro klasický guláš se nechte inspirovat našimi recepty, jsou stejně výtečné!

Nejlepší polévka na zahřátí a posílení imunity s hromadou bílkovin.
Zdroj: craftbeering.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.