Kyperský sýr, který se při grilování nerozpustí, se těší stále větší oblibě.
Připravili jsme si pro vás proto 7 vynikajících receptů s halloumi, které musíte ochutnat!
Je libo burger, wrap či raději zdravý salát?
To vše a mnohem více najdete v našem článku.
Užijte si to!
Naše recepty
Podívejte se i na naše rozmanité varianty receptů na hovězí Stroganov. Objevte s námi tu nejlahodnější!
Jak zabránit tomu, aby halloumi bylo gumové
Halloumi se nemusí vždy úplně povést, pokud nevíte, jak ho správně připravit. Chcete-li se tomu vyhnout, můžete udělat několik věcí:
- Nakrájejte si plátky halloumi trochu silnější – velmi tenké plátky mají tendenci být tvrdší.
- Halloumi nepřepečte – stačí pár minut z každé strany! Cíl je, aby bylo měkké, ale ne úplně křupavé.
- Halloumi snězte zhruba do 5 minut po uvaření – pokud ho necháte vychladnout, bude trochu gumovější.
A jaký recept byl ten váš TOP? Napište nám do komentářů!