Ty nejlepší recepty z grilovacího sýra halloumi na jednom místě! Který vyzkoušíte jako první?

Kyperský sýr, který se při grilování nerozpustí, se těší stále větší oblibě.

Připravili jsme si pro vás proto 7 vynikajících receptů s halloumi, které musíte ochutnat!

Je libo burger, wrap či raději zdravý salát?

To vše a mnohem více najdete v našem článku.

Užijte si to!

Podívejte se i na naše rozmanité varianty receptů na hovězí Stroganov. Objevte s námi tu nejlahodnější!

Jak zabránit tomu, aby halloumi bylo gumové

Halloumi se nemusí vždy úplně povést, pokud nevíte, jak ho správně připravit. Chcete-li se tomu vyhnout, můžete udělat několik věcí:

  1. Nakrájejte si plátky halloumi trochu silnější – velmi tenké plátky mají tendenci být tvrdší.
  2. Halloumi nepřepečte – stačí pár minut z každé strany! Cíl je, aby bylo měkké, ale ne úplně křupavé.
  3. Halloumi snězte zhruba do 5 minut po uvaření – pokud ho necháte vychladnout, bude trochu gumovější.

A jaký recept byl ten váš TOP? Napište nám do komentářů!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.