Hanácký salát s křenem a česnekem

Hanácký salát s křenem a česnekem

Tento salát z červeného zelí je super jednoduchý. Velmi snadno se připravuje, je svěží s česnekovo křenovou příchutí. Můžete si ho udělat ve velké várce a nechat ji pár dní v lednici, chutě se rozleží a bude ještě lepší!

Co budeme potřebovat

  1. 500 g červeného zelí
  2. 3 stroužky česneku
  3. 2 lžíce křenu
  4. Šťáva z jednoho citronu
  5. 3 lžíce majonézy
  6. Sůl
  7. Pepř

Postup

  1. Zelí nastrouháme nebo nakrájíme na kostičky
  2. Vložíme ho do mísy
  3. Přidáme prolisovaný česnek a křen
  4. Zamícháme a přidáme zbylé ingredience
  5. Promícháme, ochutnáme a podle potřeby dochutíme
  6. Misku přikryjeme a uložíme do lednice
Salát z kyselého červeného zelí s křenem a česnekem.
Zdroj: lacuisinecestsimple.com
Komentáře
  1. Nejlepší segedínský guláš je z vepřového kolena.Koleno vykostit a nakrájejte na kostky včetně kůže a postup je klasický u segedínského guláše.Toto mi poradil jeden jeden řezník a jinak ho již neděláme.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.