Připravte si tento vydatný halloumi hash na brunch. Potřebujete jen hrst ingrediencí a pánev, díky čemuž je to perfektní jídlo pro kempování
Co budeme potřebovat
- 2 lžíce rostlinného oleje
- 700 g brambor (nakrájené na 1 cm kousky)
- malý svazek jarní cibulky (nakrájené)
- ½ lžičky papriky
- 250 g halloumi (nakrájený na 2 cm kousky)
- 4 vejce
- chilli omáčka (k podávání)
Postup
- Na velké pánvi rozehřejte polovinu oleje a brambory opékejte na mírné teplotě 10–15 minut za častého míchání, dokud uprostřed nezměknou a zvenku nebudou křupavé.
- Přidejte bílé části jarní cibulky a papriku. Vařte další minutu.
- Brambory dejte na jednu stranu pánve, poté přidejte zbytek oleje a opékejte kousky halloumi do mírně zlatavé barvy.
- Smíchejte brambory s halloumi s trochou koření.
- Vejce rozklepněte do pánve a smažte, dokud se neuvaří podle vašich představ.
- Dějte na haši vejce, poté vše zakápněte chilli omáčkou a posypte zelenými částmi jarní cibulky.