Haše s halloumi a vejcem

Haše s halloumi a vejcem

Připravte si tento vydatný halloumi hash na brunch. Potřebujete jen hrst ingrediencí a pánev, díky čemuž je to perfektní jídlo pro kempování

Co budeme potřebovat

  • 2 lžíce rostlinného oleje
  • 700 g brambor (nakrájené na 1 cm kousky)
  • malý svazek jarní cibulky (nakrájené)
  • ½ lžičky papriky
  • 250 g halloumi (nakrájený na 2 cm kousky)
  • 4 vejce
  • chilli omáčka (k podávání)

Postup

  • Na velké pánvi rozehřejte polovinu oleje a brambory opékejte na mírné teplotě 10–15 minut za častého míchání, dokud uprostřed nezměknou a zvenku nebudou křupavé.
  • Přidejte bílé části jarní cibulky a papriku. Vařte další minutu.
  • Brambory dejte na jednu stranu pánve, poté přidejte zbytek oleje a opékejte kousky halloumi do mírně zlatavé barvy.
  • Smíchejte brambory s halloumi s trochou koření.
  • Vejce rozklepněte do pánve a smažte, dokud se neuvaří podle vašich představ.
  • Dějte na haši vejce, poté vše zakápněte chilli omáčkou a posypte zelenými částmi jarní cibulky.
Zapečený sýr s vejcem v rajčatové omáčce.
Zdroj: taste.com.au

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.