8 receptů s hlívou ústřičnou v hlavní roli. Jaký z nich vyzkoušíte jako první?

Hlíva ústřičná je elixírem mládí, díky níž se i z obyčejného pokrmu stane gurmánský zážitek.

Má jemnou chuť a příjemné houbové aroma.

Vyzkoušejte naše luxusní recepty s hlívou ústřičnou v 8 různých variantách!

Máme pro vás polévku, salát i omáčku.

Přejeme vám dobrou chuť!

Možná se vám budou hodit i naše recenze nerezových pánví. Jaké mají vlastnosti, povrchovou úpravu a jak vedou teplo? Představíme vám jejich hlavní výhody a případné nedostatky.

  • Z hlívy ústřičné připravujeme obvyklá houbová jídla.
  • Především ji dusíme nebo zapékáme se zeleninou, s brambory, rýží, těstovinami.
  • Někdy doplňujeme nebo přímo zahušťujeme vejci, sýrem, přidávat můžeme i smetanu.
  • Hlívu můžeme využít i do oblíbených hubníků.
  • Může být využita do omáček či polévek, ale i zcela samostatně.
  • Lze ji vařit, smažit, péct, zapékat.
  • Může být předkrmem i hlavním chodem, fantazii se rozhodně meze nekladou

Připravili jsme si pro vás rozsáhlý článek o hlívě ústřičné. Jak je prospěšná pro naše tělo? Jaké jsou její benefity? To vše a mnohem více se dozvíte v následujícím článku!

Chutnaly vám pokrmy z hlívy podle našich receptů? Napište nám do komentářů!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.