Houbová polévka s vermicelli

Houbová polévka s vermicelli

INGREDIENCE:

  • 200 g vermicelli těstovin
  • 2 stroužky česneku
  • 1,5  l zeleninového vývaru
  • 150 g zelených fazolek
  • 2 menší pórky
  • čerstvé petržel
  • 200 g hub

POSTUP:

  1. Očistíme zeleninu a houby.
  2. Houby nakrájíme na plátky, pórek na drobnější kolečka.
  3. Suroviny vložíme do zeleninového vývaru  spolu s nakrájeným a oloupaným česnekem.
  4. Vaříme 5 minut na slabším plameni.
  5. Poté přidáme zelené fazolky, pokrájené na menší části a vaříme dalších 10 minut.
  6. Mezitím uvaříme těstoviny do polévky.
  7. Uvařené těstoviny vložíme do talíře a zalijeme horkou polévkou.
  8. Posypeme petrželí.
Houbová polévka s vermicelli

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.