Houbová smaženice s krupicí

Houbová smaženice s krupicí

Už jste někdy do smaženice zkusili přidat krupici? Ne? Chyba! Díky ní vás pokrm skvěle zasytí a vy ani nebudete potřebovat pečivo.

INGREDIENCE

  • 500 g směsi čerstvých hub (lišky, bedle, hnědé hříbky)
  • 1 lžíce másla
  • 6 vajec
  • 2 lžíce dětské krupičky
  • sůl a pepř
  • drcený kmín

POSTUP

  1. Houby umyjeme, nakrájíme a podusíme ve 2 dl vody.
  2. Přidáme máslo, osolíme, opepříme a přidáme kmín.
  3. Zaprášíme krupičkou a po chvilce přidáme vejce.
  4. Mícháme do ztuhnutí vajec.
  5. Protože je tam krupice, není třeba ani přikusovat chleba, stačí obložit zeleninou nebo přidat zeleninový salát.
Smažené houby s krupicí servírované na talířii.
www.dobruchut.aktuality.sk

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.