Houbová smaženice s vejci

Houbová smaženice s vejci
Příprava: 10 minut Vaření: 20 minut Počet porcí: 2

Klasika, která prostě nezklame! Připravte si ji podle našeho receptu a zaručeně si pochutnáte.

INGREDIENCE

  • 400 g houby (lesních)
  • 2 kusy vajec
  • 1 lžíce oleje +1 lžíce másla
  • 1 lžička kmínu
  • sůl
  • pepř
  • nasekaná petrželka

POSTUP

  1. Houby očistíme a pokrájíme.
  2. Cibuli nasekáme nadrobno.
  3. Na pánvi rozehřejeme máslo s olejem.
  4. Na tuku osmahneme cibulku dozlatova.
  5. Vsypeme houby a dusíme je doměkka.
  6. Voda kterou pustí, by se měla odpařit.
  7. Přidáme kmín, zamícháme, osolíme, opepříme a vmícháme vejce s nasekanou petrželkou.
  8. Podáváme s chlebem nebo jiným pečivem.
Smažené houby s vejci servírované na talíři a ozdobené čerstvou petrželkou.
www.theodehlicious.com

Možná se vám budou hodit naše recenze pánví s poklicí. Kdo vyhrál v našem srovnání?

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.