Houbové ragú

Houbové ragú

Tento recept na ragú s hlívou ústřičnou a dalšími lahodnými ingrediencemi prostě musíte zkusit! Lepší neochutnáte ani v restauraci.

Co budeme potřebovat

  • 55 g houby shiitake
  • 55 g pečárek
  • 55 g hlíva ústřičná
  • 55 g hřibů
  • 15 ml olivového oleje
  • 1 šalotka
  • 1 stroužek česneku
  • 15 g másla
  • 6 g nasekané čerstvé petrželky

Postup

  • Čerstvou petrželku nasekejte a dejte stranou.
  • Nakrájejte a hlívu ústřičnou a dejte stranou.
  • Nasekejte česnek a šalotku.
  • V pánvi na střední teplotu zahřejte olivový olej a houby restujte, dokud lehce nezhnědnou, nezměknou a nezredukují tekutinu.
  • Přidejte máslo, česnek a šalotku a za stálého míchání pokračujte ve vaření po dobu 2 minut.
  • Dochuťte solí a pepřem podle chuti a vmíchejte petrželku.
  • hned podáváme jako přílohu k filetům a rizotu!
Lahodné ragú z hlívy, shiitake a hříbků servírované v mističce.
Zdroj: lifecurrentsblog.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.