Ragú z hlívy ústřičné je skvělou vegetariánskou alternativou k tradičnímu masovému ragú, které navíc skvěle chutná. V kombinaci s těstovinami tak hravě vykouzlíte úžasný oběd či večeři!
Ingredience
- 2 šálky nastrouhané hlívy ústřičné
- 2 nasekané stroužky česneku
- 1/2 šálku nakrájené cibule
- 340 g těstovin pappardelle
- 1 šálek rajčatové omáčky
- 1/2 lžíce sójové omáčky
- 1/2 lžíce balzamikového octa
- 1/4 hrnku strouhaného parmazánu
- sýr burrata na ozdobení (volitelně)
- chilli, pepř a sůl podle chuti
Postup
- Začněte tím, že podusíte nakrájenou cibuli a česnek.
- Dále přidejte koření a dobře promíchejte.
- Přidejte nakrájené houby.
- Přilijte balzamikový ocet a sójovou omáčku a nechte houby vařit.
- Přidejte rajčatovou omáčku a nechte povařit.
- Ragú promíchejte s uvařenými těstovinami, trochou vody z těstovin, nastrouhaným parmazánem a volitelně posypte nastrouhaným sýrem burrata!