Houbové ragú s těstovinami

Houbové ragú s těstovinami

Ragú z hlívy ústřičné je skvělou vegetariánskou alternativou k tradičnímu masovému ragú, které navíc skvěle chutná. V kombinaci s těstovinami tak hravě vykouzlíte úžasný oběd či večeři!

Ingredience

  • 2 šálky nastrouhané hlívy ústřičné
  • 2 nasekané stroužky česneku
  • 1/2 šálku nakrájené cibule
  • 340 g těstovin pappardelle
  • 1 šálek rajčatové omáčky
  • 1/2 lžíce sójové omáčky
  • 1/2 lžíce balzamikového octa
  • 1/4 hrnku strouhaného parmazánu
  • sýr burrata na ozdobení (volitelně)
  • chilli, pepř a sůl podle chuti

Postup

  • Začněte tím, že podusíte nakrájenou cibuli a česnek.
  • Dále přidejte koření a dobře promíchejte.
  • Přidejte nakrájené houby.
  • Přilijte balzamikový ocet a sójovou omáčku a nechte houby vařit.
  • Přidejte rajčatovou omáčku a nechte povařit.
  • Ragú promíchejte s uvařenými těstovinami, trochou vody z těstovin, nastrouhaným parmazánem a volitelně posypte nastrouhaným sýrem burrata!
Ragú z hlívy s těstovinami servírované na talířích s vidličkou.
www.lindseyeatsla.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.