Houbové rizoto

Houbové rizoto

INGREDIENCE

  • 40 dkg žampionů
  • 2 sáčky s předvařenou rýží
  • 4 cibule
  • 1 pórek
  • 3 lžíce oleje
  • 150 ml zeleninového vývaru
  • 15 dkg sterilovaného hrášku
  • sůl
  • pepř

POSTUP

  1. Rýži uvaříme podle návodu v osolené vodě
  2. Sáčky vyndáme a necháme okapat
  3. Cibuli nakrájíme na kolečka, žampiony na silnější plátky, pórek na tenká kolečka
  4. Na pánvi rozehřejeme olej, cibuli společně se žampiony osmahneme, přidáme pórek, smažíme 2 minuty, zalijeme vývarem a dusíme 8-10 minut
  5. Nakonec přimícháme hrášek, osolíme, opepříme, promícháme s rýží a podáváme
Rychlé rizito s houbami

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.