Příprava: 20 minut
Vaření: 60 minut
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 80 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 200 g hovězího masa (zadní nebo přední)
- 1 střední cibule
- 1 lžíce slunečnicového oleje
- sůl
- mletý černý pepř
- 1 lžička plnotučné hořčice
- 1 – 2 lžíce sladkokyselých okurek
- instantní tmavá jíška
- 1 vařené vejce
- kabanos
Postup receptu
- Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a usmažíme na oleji do růžova
- Opečeme na ní maso, přiklopíme pokličkou a dusíme, maso pustí šťávu
- Po vydušení na tuk maso osolíme, opepříme, přidáme hořčici, podlijeme vodou a dusíme za občasného podlévání do měkka
- Mezitím si nakrájíme okurky a kabanos na kostičky
- Omáčku zahustíme jíškou, přidáme kabanos a okurky, krátce povaříme a dochutíme solí
- Podáváme s rýží, nebo knedlíkem a před podáváním maso posypeme nasekaným vařeným vejcem