Hovězí masová haše

Hovězí masová haše

Haše z hovězího masa je skvělý způsob, jak využít zbytky pečeného masa zcela novým způsobem. Recept je plný brambor, cibule, česneku a pečeného masa.

Co budeme potřebovat

  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 velká pečená brambora (omytá a nakrájená na kostičky)
  • 1/2 střední cibule (nakrájená na kostičky)
  • 2 žebra celeru (nakrájená na kostičky)
  • 1 stroužek česneku (nasekaný)
  • 750 g pečeného hovězího (trhaného)
  • 1 lžička kukuřičného škrobu
  • sůl
  • pepř

Postup

  • Přidejte olivový olej na střední pánev nastavenou na střední teplotu.
  • Přidejte na kostičky nakrájené brambory a za častého míchání vařte, aby byly měkké zevnitř a křupavé zvenku asi 5 minut.
  • Přidejte cibuli a celer a vařte do měkka, asi ještě 3 minuty.
  • Vmíchejte česnek a natrhané hovězí maso a vařte, dokud se hovězí maso neprohřeje.
  • Vmíchejte kukuřičný škrob, dokud se dobře nespojí.
  • Podle chuti osolíme a opepříme a podáváme.

Haše se může podávat i jako vydatná snídaně, nebo pozdní oběd neboli brunch. Pro další inspiraci, jak by měl brunch vypadat se podívejte do našich receptů. Tam zjistíte, co nejlepšího se dá servírovat.

Pánev plná lahodného masa s opečeným bramborem a kořením.
Zdroj: leitesculinaria.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.