Každá národní kuchyně má své tradiční pokrmy.
V české kuchyni jimi jsou vepřo knedlo zelo, svíčková omáčka, ovocné knedlíky či bramboračka.
Dnes se společně podíváme na další českou klasiku – recepty na hovězí na česneku.
Tento oblíbený pokrm si ale představíme v mírně netradičních variantách.
Zapomeňte tedy na chvíli na bramborový knedlík a špenát a objevte s námi nové chuťové kombinace!
Naše recepty
Výbornou rýži jako přílohu zhotovíte v rýžovaru. K čemu dalšímu se hodí, vám povíme v našem hodnocení elektrických rýžovarů.
Často se říká, že v jednoduchosti je krása. V tomto případě to platí i pro hovězí na česneku, neboť jak vidíte, kromě dvou základních surovin, koření, bylinek a másla či oleje téměř nic dalšího nepotřebujete. Pokud jde o množství česneku, můžete si ho samozřejmě u jednotlivých receptů upravit, tedy přidat či ubrat, podle toho, jak výrazné česnekové chuti dáváte přednost.