6 originálních receptů na hovězí s česnekem. Vyzkoušejte je všechny!

Každá národní kuchyně má své tradiční pokrmy.

V české kuchyni jimi jsou vepřo knedlo zelo, svíčková omáčka, ovocné knedlíky či bramboračka.

Dnes se společně podíváme na další českou klasiku – recepty na hovězí na česneku.

Tento oblíbený pokrm si ale představíme v mírně netradičních variantách.

Zapomeňte tedy na chvíli na bramborový knedlík a špenát a objevte s námi nové chuťové kombinace!

Výbornou rýži jako přílohu zhotovíte v rýžovaru. K čemu dalšímu se hodí, vám povíme v našem hodnocení elektrických rýžovarů.

Často se říká, že v jednoduchosti je krása. V tomto případě to platí i pro hovězí na česneku, neboť jak vidíte, kromě dvou základních surovin, koření, bylinek a másla či oleje téměř nic dalšího nepotřebujete. Pokud jde o množství česneku, můžete si ho samozřejmě u jednotlivých receptů upravit, tedy přidat či ubrat, podle toho, jak výrazné česnekové chuti dáváte přednost.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.