Příprava: 10 minut
Vaření: 40 minut
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 50 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 50 dkg roštěnce
- 2 cibule
- 4 stroužky česneku
- 1 feferonka
- 4 lžíce kečupu
- 2 lžíce ostré hořčice
- cca 1 dl červeného vína
- olej
- sůl
Postup receptu
- Maso odblaníme, nakrájíme na plátky, naklepeme a rozkrájíme na nudličky
- Rozehřejeme olej a nudličky v něm opečeme
- Mícháme, aby se opekly ze všech stran
- Jakmile jsou měkké, přidáme kolečka cibule, plátky česneku a feferonky a krátce osmahneme
- Zvlášť si smícháme kečup, hořčici a sůl, dolijeme vínem, opečené maso směsí zalijeme a krátce povaříme
- Příloha: dušená rýže, brambory, zeleninový salát