Ingredience
- 40 dkg hovězího zadního masa
- 20 dkg vepřové plece
- nožka pikantní klobásy
- hořčice
- worcester
- pepř
- sůl
- sádlo
Postup receptu
- maso upravíme na pláty a dostatečně naklepeme
- Osolíme je a opepříme a potřeme hořčicí
- Na plát hovězího masa položíme vepřové maso, pak podélně položíme klobásu
- Roládu pevně stočíme a ovážeme nití
- Roládu vložíme do pekáče vymazaného sádlem, mírně podlijeme horkou vodou s několika kapkami worcesteru a pečeme v troubě zakrytou doměkka
- Během pečení přeléváme vypečenou šťávou, podle potřeby podléváme a občas obrátíme
- Měkkou roládu necháme zchladnout, pak ji nakrájíme na plátky, vložíme zpět do šťávy a prohřejeme
- Jako přílohu volíme šťouchané brambory a zeleninový salát
Náš tip: Pořiďte si do vaší kuchyně pánev z oceli. Díky naší recenzi si snadno vyberete tu nejlepší!