Pokud máte rádi hovězí maso, je tato varianta receptu právě pro vás. Navíc vám jeho příprava zabere pouze půl hodiny.
Ingredience
- 12 ks tacos shells placky
- 400g mletého hovězího masa
- 1/2 šálku hovězího vývaru nebo vody
- 2 PL olivového oleje
- 1 ks střední cibule, nasekané
- 1/2 ČL mletého chilli
- 1/2 ČL mletého kmínu
- 1/2 ČL mleté papriky
- 1/2 ČL mořské soli
- 1/2 ČL mletého pepře
- strouhaný gouda sýr, krájené rajče a salát
Postup
- Předehřejte troubu na 160°C.
- Na středním ohni zahřejte olivový olej a osmažte cibuli.
- Přidejte hovězí maso a smažte dokud nezhnědne, poté slejte přebytečný tuk.
- Přidejte chilli, kmín, papriku, sůl, pepř a pořádně promíchejte.
- Přidejte 1/2 hrnku hovězího vývaru (nebo vody) a vařte 15 minut.
- Mezitím zabalte tacos placky do fólie a hřejte v troubě po dobu 20-25 minut (případně se řiďte pokyny na balení)
- Před podáváním placky nakrájejte podle pokynů na balení.
- Plněné tacos podávejte se strouhaným sýrem, s nakrájeným rajčetem a ledovým salátem.