K tomuto tataráčku se hodí bílé víno. Pro pivaře zajisté pivo.
INGREDIENCE:
- 3 lžíce olivového oleje
- 2 lžíce celozrnné hořčice
- 1 lžíce červeného vinného octa
- 1 lžíce nasekaných kaparů
- 1 lžička dijonské hořčice
- sůl
- pepř
- špetka chilli
- 400 g hovězí panenské svíčkové nebo hovězího zadního
- 1 šalotka
- 2 žloutky
- 2 lžíce nasekané petrželky
POSTUP:
- Jako první si přichystáme zálivku smícháním olivového oleje, obou druhů hořčice, vinného octa a kaparů.
- Maso necháme před přípravou alespoň 30 minut při pokojové teplotě.
- Pokud máte svíčkovou, maso nesekejte najemno, jde to snadno. Pokud máte naopak zadní, maso dejte do mlýnku na maso.
- Rozmělněné maso přidáme k zálivce, dosolíme, dopepříme, přidáme chilli, šalotku a žloutky a ozdobíme petrželkou.