Hranolky z celeru z horkovzdušné fritézy

Hranolky z celeru z horkovzdušné fritézy
Příprava: 15 minut Vaření: 20 minut Počet porcí: 2

Hranolky, které jsou zvenku křupavé, uvnitř krémové a navíc zdravé? To chcete! Vyzkoušejte náš luxusní recept na perfektní celerové hranolky z horkovzdušné fritézy. A pokud tohoto kuchyňského pomocníka stále nemáte doma, možná využijete naše recenze horkovzdušných fritéz, kde vám poradíme, jak si vybrat tu nejlepší.

Co budete potřebovat

  • 1 celer, oloupaný a nakrájený na hranolky
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1/2 lžičky česnekového prášku
  • 1 lžička soli
  • 1/2 lžičky černého pepře

Postup

  • Předehřejte horkovzdušnou fritézu na 200˚C.
  • Ve středně velké misce smíchejte celerové hranolky s olivovým olejem, česnekovým práškem, oreganem a solí a pepřem podle chuti.
  • Do koše horkovzdušné fritézy přidejte celerové hranolky.
  • Vařte 10 minut.
  • Zatřeste košem, aby se hranolky rozházely.
  • Vařte dalších 8 minut, nebo dokud nebudou hranolky křupavé.
  • Nandejte na talíř a podávejte.
Hranolky z celeru v misce s vedle položenou mističkou s dipem.
www.forktospoon.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.