Hranolky z řapíkatého celeru se sýrovou pomazánkou

Hranolky z řapíkatého celeru se sýrovou pomazánkou
Příprava: 30 minut Počet porcí: 3

Pokud hledáte tip na rychlé občerstvení pro návštěvu nebo svačinku, doporučujeme tyto jednohubky. Jsou jednoduché a za pár minut hotové. Není k tomu ani potřeba mnoho ingrediencí. 

Ingredience:

  • 10 stonků řapíkatého celeru
  • 224 g čerstvého smetanového sýru
  • 1 lžíce mléka
  • ⅛ lžičky sušené papriky
  • sůl a pepř dle chuti
  • ½ hrnku nasekaných vlašských ořechů
  • med na pokapání

Postup:

  • Celer si očistěte a nakrájejte na třetiny. 
  • V míse si smíchejte sýr s mlékem, paprikou, solí a pepřem. 
  • Okořeněný sýr napěchujte do cukrářského sáčku a ozdobte jím celerové plátky. 
  • Vrch jednohubek můžete ozdobit nasekanými vlašskými ořechy a pokapat medem. 
celerové kanapky se sýrovou náplní
Zdroj: thecountycook.net

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.