Hráškový krém

Hráškový krém

Recept na sametově jemný krém z čerstvého nebo mraženého hrášku.

Co budeme potřebovat

  • 1 lžíce másla
  • 1 cibule
  • 1 balení mraženého hrášku
  • 500 ml vývaru
  • libeček na ozdobu

Postup

  1.  Na másle osmahneme cibuli, přelijeme vývarem a přidáme hrášek.
  2. Osolíme a opepříme, povaříme 3 minutky a rozmixujeme.
  3. Pak vrátíme do hrnce a dochutíme smetanou.
  4. Servírujeme s čerstvým libečkem.
Miska plná lahodného zeleného krému z čerstvého hrachu.
Zdroj: greatbritishchefs.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.