Italská polévka s hovězím masem

Italská polévka s hovězím masem
Příprava: 10 minut Vaření: 50 minut Počet porcí: 5

Klasická polévka s mletým hovězím masem, těstovinami, fazolemi a italským kořením. Připravte si tento snadný recept na vydatné hovězí Minestrone a vydejte se s námi do Itálie!

Co budeme potřebovat

  • 500 g mleté hovězí maso
  • 1 lžička řepkového oleje
  • 2 lžičky košer soli
  • ½ lžičky černého pepře
  • 1 malá žlutá cibule (nakrájená na kostičky)
  • 3 stroužky česneku (nasekané)
  • 1 mrkev (nakrájená na kostičky)
  • 2 lžičky směsi sušených italských bylinek
  • 1 litr hovězího vývaru
  • 2 plechovky nakrájených rajčat
  • 250 g těstovin
  • 1 plechovka fazolí
  • 120 g mražených nakrájených zelených fazolek

Postup

  • Zahřejte olej v hrnci na středně vysokou teplotu.
  • Přidejte mleté hovězí maso, 1 lžičku soli a ½ lžičky pepře.
  • Hovězí maso během opékání často mícháme, asi 5 minut.
  • Přidejte cibuli, česnek, mrkev a směs italských bylinek a restujte dalších 5-8 minut.
  • Přidejte hovězí vývar, nakrájená rajčata a zbývající 1 lžičku soli a přiveďte k mírnému varu.
  • Snižte teplotu na minimum a vařte 15 minut.
  • Přidejte těstoviny a zlehka vařte dalších 10 minut.
  • Přidejte fazolky a zelené fazolky a vařte dalších 5 minut.
  • Před podáváním ozdobte parmezánem.

Pokud chcete tato polévka bude skvěle chutnat i z elektrického hrnce, který v zelenině a jídle celkově zachová všechny důležité minerály! Pořiďte si jednu z těchto recenzovaných remosek a podpořte své zdraví!

Kamenný hrnec s italskou polévkou plnou zeleniny a masa.
Zdroj: eightforestlane.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.