Jahelník s uzeným masem

Jahelník s uzeným masem
Příprava: 20 minut Vaření: 60 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 80 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 10 dkg jáhel
  • 10 dkg rýže
  • 10 dkg krupek
  • 1 l mléka
  • 30 dkg vařeného uzeného masa.

Postup receptu

  1. Jáhly nejméně třikrát spaříme tak, že je přelijeme horkou vodou a scedíme
  2. Pak je promícháme se spařenou rýží a krupkami
  3. Přidáme pokrájené vařené uzené maso a mléko
  4. promíchanou směs osolíme, okořeníme pepřem a majoránkou a vlijeme do vymazaného pekáče
  5. V troubě zvolna upečeme

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.