Jáhlový nákyp s jablky 

Jáhlový nákyp s jablky 

Ochutnejte nákyp s jáhlami a jablky. Je chutný a vydatný.

INGREDIENCE

  • 200 g jáhel
  • ⅔ plechovky kondenzovaného mléka
  • 100 g másla
  • 10 kousků vlašských ořechů
  • 100 g jablek
  • 1 lžička skořice
  • hrst rozinek

POSTUP

  • Jáhly si propláchneme horkou vodou, aby se zbavily hořkosti. 
  • Následně je dáme do hrnce s vodou a vaříme 7 minut.
  • Jáhly zcedíme, přidáme k nim kondenzované mléko, máslo, na plátky nakrájená jablka smíchaná se skořicí a hrst propláchnutých rozinek.
  • Směs rozdělíme do malých zapékacích misek a posypeme ořechy. 
  • Dáme péci na 30-40 minut při 180 °C.
Jáhlový nákyp s jablky v mističce s vedle položenými vařečkami.
www.youbeauty.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.