Jahodový cheesecake

Jahodový cheesecake
Příprava: 30 minut Vaření: 40 minut Počet porcí: 12

Dezert plný živin a sladkosti. Je neskutečně skvěle vyvážený, nebude vám po něm těžko a výčitky z mlsání se vám vyhnout obloukem, protože budete mlsat opravdu, ale opravdu zdravě!

Co budeme potřebovat

Na korpus

  1. 200 g Šmakouna klikva a goji
  2. 2 vejce
  3. 10 lžic kokosové mouky
  4. 2 lžíce tekutého sladidla

Na náplň

  1. 3 tvarohy
  2. 3 vejce
  3. sladidlo
  4. 200 g jahod
  5. mléko na zředění

Postup

  1. Smícháme si všechny ingredience na těsto.
  2. Ze směsi vypracujeme nelepivé těsto.
  3. Těsto vyválíme a vložíme do vymazané nebo vyložené formy pečícím papírem.
  4. Na náplň si smícháme tvarohy s vejci, sladidlem, ½ jahod a mlékem.
  5. Náplň nalijeme na korpus a zarovnáme, navrch přidáme zbylé jahody.
  6. Cheesecake vložíme do trouby a pečeme na 170 stupňů asi 40 minut.
  7. Podáváme s čerstvým ovocem nebo samostatně.
Krémový cheesecake s jahodami a s korpusem ze šmakouna.
Zdroj: cookiedoughandovenmitt.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.