Tatrankový krém

Tatrankový krém
Příprava: 15 minut Vaření: 15 minut Počet porcí: 1

Z tatranek nemusíte jen tvořit kuličky, dají se použít i na výrobu lahodného krému, kterým můžete plnit nebo zdobit. Ozdobte s ním například tyto měkounké muffiny nebo tyto cupcakes.

Co budeme potřebovat

  1. 250 ml mléka
  2. 2 lžíce polohrubé mouky
  3. 200 g másla
  4. 2 lžíce Nutelly
  5. 2 lžíce práškového cukru
  6. 2 Tatranky s lískooříškovou náplní

Postup

  1. Z mléka a mouky si uvaříme kaši.
  2. Za občasného míchání ji poté necháme vystydnout.
  3. Máslo a cukr vyšlehejte do bílého krému a postupně po lžících zašleháváme vychlazenou kaši a Nutellu.
  4. Tatranky si najemno nadrtíme a přidáme je ke krému a jen důkladně vmícháme.
Krém z nejlepších oplatek s lískovým oříškem.
Zdroj: zoebakes.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.