Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- jezevec
- půl kila mrkve
- 1 celer
- 2 bobkové listy
- nové koření kuličky pepře
- sůl
- 3 palice česneku
- troška tymiánu
- 4 dcl vína červeného a hodně nasolit
- trošku pokapat octem a nechat v chaldnu tak 3 dny.
Postup receptu
- jezvce musíte hodně okořenit, nasolit, načesnekovat, protože má své aroma jako třeba jehněčí, tak proto
-
Doba naložení je 3 až 4 dny v chladnu a přikryté poklopem
-
Pak už pečení je asi tak dvě hodiny, první hodinu s poklopem péct a apk až druhou bez poklice, ale podlévat a polévat masíčko, ať enni vysušené
-
Výborné k tomu je zalíčko a knedlíček a to je panečku pak bašta