Bez kvalitního receptu na játrové knedlíčky se neobejde snad žádná kuchařka.
Proto využijte naše roky vyzkoušené postupy a triky, jak si připravit ty nejměkčí a nejlahodnější kuličky do polévky.
Ale musíte dávat pozor, aby nebyly snědené dřív než vývar naservírujete.
Naše recepty
Jak játrové knedlíčky skladovat?
Játrové knedlíčky se podávají ve vývaru, ať už je to vývar hovězí nebo kuřecí (všechny recepty najdete u nás na webu), vždy jsou skvělým doplňkem horké polévky se zeleninu a nudlemi.
Pokud jich ale máte více nazbyt, i když o tom silně pochybuji, že by vám nějaké zbyly, můžete je uchovat pro pozdější použití.
Jak syrové, tak uvařené a vychladlé knedlíčky z jater, můžete dát zamrazit. V mrzáku vám směs vydrží až 6 měsíců.
Další možností, je využít kvalitní vakuovač, který zajistí, že játrové „těsto“ zůstane dlouho čerstvé a chutné. Jak vybrat tu nejlepší potravinovou vakuovačku, zjistíte u nás na webu, kde jsme pro vás připravili velmi obsáhlou recenzi.