Jednoduchý domácí sirup z granátového jablka

Jednoduchý domácí sirup z granátového jablka
Příprava: 10 minut Vaření: 60 minut Počet porcí: 1

Tento sirup je naprosto vynikající. Je jednoduchý na přípravu a můžete ho použít do slaných i sladkých jídel!

INGREDIENCE

  • 560 ml šťávy z granátového jablka
  • 280 g bílého cukru
  • 1 lžička citronové šťávy (volitelně)

POSTUP

  1. Smíchejte cukr a šťávu ve velkém hrnci na středně vysoké teplotě.
  2. Míchejte, dokud se cukr nerozpustí.
  3. Snižte teplotu na středně nízkou a vařte za častého míchání 1 hodinu nebo do zhoustnutí.
  4. Ochutnejte a vmíchejte citronovou šťávu, pokud chcete větší říz.
  5. Poté přeneste do zavařovacích sklenic.
Šťáva z granátového jablka ve sklenicích s vedle položenými kusy čerstvého granátového jablka.
www.theflourhandprint.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.