V dnešní době se snažíme hledat i takové recepty, které se snadno připravují, nejsou nijak náročné na suroviny a chutnají skvěle. To přesně splňuje i tato skvělá pochoutka.
Ingredience:
- 1/2 kostky čerstvého másla
- 3/4 hrnku třtinového cukru
- 1 1/4 hrnku polohrubé mouky
- 1 lžička skořice
- 3 půlky kompotovaných broskví
Postup:
- Broskve nakrájíme na kostky a rozprostřeme do malé zapékací misky vymazané máslem.
- Posypeme drobenkou a uhladíme, aby byl každý kousek broskve zakrytý.
- Troubu předehřejeme na 170 stupňů a dáme péct na cca 30 minut.
- Jakmile je povrch zlatavý, můžeme crumble vyndat a nechat 15 minut odpočinout, aby nebyl tak horký.
- Pak už jen stačí naservírovat jen tak samotné, případně se zmrzlinou.