Jednohubky s hroznovým vínem

Jednohubky s hroznovým vínem

Pojďme poškádlit naše chuťové buňky něčím trošičku jiným, u nás možná trochu netradičním, a tím jsou crostiny.

INGREDIENCE

  • 500 g hroznů
  • lžíce olivového oleje
  • 1 francouzská bageta
  • 200 g sýru s modrou plísní (dle vaší chuti)
  • troška medu

POSTUP

  1. Bagetku nakrájíme na tenké plátky a v troubě předehřáté na 200 stupňů opečeme dozlatova, asi 5 minut.
  2. Hrozny rozřízneme na půl, promícháme s olivovým olejem a na plechu dáme do trouby na stejnou teplotu, ale necháme je péct asi 20 minut, dokud nezměknou a nezačnou po okrajích hnědnout.
  3. Nakonec poklaďte plátky bagetky vychladlým hroznem, sýrem a zakápněte trochou medu.
Chléb se sýrem, hroznem a medem.
www.healthyseasonalrecipes.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.