Jehněčí žebra

Jehněčí žebra

Jehněčí žebírka s česnekem, chilli, brusinkami a čerstvými bylinkami jsou mnohem lepší než vaše oblíbená žebra, která se dáváte obvykle v restauraci. Přesvědčte se sami!

INGREDIENCE

  • 1 kg jehněčích žebírek
  • 3 chilli papričky
  • brusinky
  • 3 stroužky česneku
  • snítku rozmarýnu a tymiánu
  • sůl, pepř
  • snítky brusinčí
  • 2 lžíce másla

POSTUP

  • Na másle zprudka opečeme osolená a opepřená žebra.
  • Vyjmeme je a dáme orestovat drobně nakrájený česnek, rozmarýn a tymián.
  • Zalijeme vývarem a necháme cca 5 minut odvařit.
  • Maso, snítky brusinčí, brusinky i omáčku dáme do pekáče, přiklopíme a vložíme do vyhřáté trouby na 150º C na 2,5 hodiny. 
  • Odklopíme a pečeme dalších 40 -60 minut.
  • Podáváme ozdobené kousky pečené zeleniny.
Žebírka z jehněčího pečená s česnekem, chilli, brusinkami a čerstvými bylinkami, servírovaná na taíři se zeleninou.
www.kidgredients.com.au

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.