Jemná glazura s čokoládou  

Jemná glazura s čokoládou  
Příprava: 5 minut Vaření: 7 minut Počet porcí: 1

Bohatá, lesklá a voňavá poleva, kterou lze použít nejen na zdobení cukroví, ale také dortů.

Ingredience:

  • 1/2 šálku šlehačky
  • 100 g hořké či mléčné čokolády
  • 1/4 šálku kukuřičného sirupu
  • 1 čajová lžička vanilkového extraktu

Postup:

  1. Šlehačku dojte do malého hrnce a na středně nízkou teplotu ji začněte zahřívat.
  2. Přidejte kousky čokolády a důkladně míchejte.
  3. Za stálého míchání přidejte též kukuřičný sirup a vanilku.
  4. Míchejte až do doby, než vznikne lesklá a hladká směs.
  5. Polevu nechte lehce vychladnout a můžete začít zdobit.
Jemná glazura s čokoládou.
zdroj: realhousemoms.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.