Jemná roláda z mletého masa

Jemná roláda z mletého masa
Příprava: 15 minut Vaření: 40 minut Počet porcí: 4

Lahodné pečené rolády jsou rychlý a snadný recept! Poznejte plněnou masovou roládu vyrobenou z tenkého plátku hovězího masa, plněný mletým vepřovým masem, srolovaný a poté zabalený ve slanině.

Co budeme potřebovat

  • 4 tenké plátky hovězího masa
  • 200 g mletého vepřového masa
  • 4 plátky slaniny
  • 1/2 lžičky oregana
  • 1/4 lžičky soli
  • 4 snítky čerstvého rozmarýnu
  • 1-2 lžíce olivového oleje

Postup

  • Do střední mísy přidejte mleté vepřové maso, oregano a sůl. Promíchejte, aby se spojily.
  • Na pracovní plochu položte jeden plátek hovězího, přidejte 1/4 vepřové směsi, přehněte boky hovězího masa a srolujte.
  • Rolku zabalte do 1 – 2 plátků slaniny a zajistěte provázkem, kterým přivážete i snítku rozmarýnu.
  • Maso pokapejte olivovým olejem a posypte trochou soli. Pečte v troubě na 150 stupňů do měkka.
  • Necháme 3 minuty odležet, odstraníme provázek a nakrájíme a podáváme.
Malé roládky z dvoj kombinace mas.
Zdroj: thedutchtable.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.