Jiné druhy klobás

Jiné druhy klobás

Klobásy jsou skvělou pochoutkou na všechny způsoby, podívejte se na pár receptů, které si můžete jednoduše připravit:

Nakládané klobásy v octu

Budete potřebovat

  • bílý ocet
  • vodu
  • sůl
  • chilli papričky nebo česnek
  • koření dle chuti

Množství surovin závisí na vaší chuti, většinou se udává poměr vody a octu 1:1.

Postup přípravy

  • Nejdříve začněte tím, že si přichystáte potřebný počet zavařovacích sklenic a sterilizujete je i s víčky.
  • Připravte si nálev – do hrnce vlijte silný bílý ocet, spolu se solí, kořením, přidejte celé chilli papričky nebo stroužky česneku, záleží na vašem vkusu.
  • Naplňte sterilizované sklenice volně vařenými klobásy a potom na ně nalijte vroucí roztok.
  • Klobásy zcela ponořte.
  • Uzavřete sklenice a nechte je vychladnout.
  • Klobásy takto mohou zůstat po dobu jednoho roku, ale nejlépe je spotřebovat je do tří až čtyř měsíců.
Klobásy naložené ve sklenicích se zeleninou.
zdroj: discussions.texasbowhunter.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.