Jiné uzené delikatesy

Jiné uzené delikatesy

Existují mnohé recepty s uzeným masem, my vám přinášíme také další uzenou delikatesu, která se hodí například jako pohoštění pro návštěvu či rodinnou oslavu.

Zavařené uzené klobásy

Budete potřebovat

  • uzené klobásy
  • sádlo
  • zavařovací sklenice
  • vodu

Postup přípravy

  • Připravte si zavařovací sklenice, které pořádně sterilizujte a nechte vysušit.
  • Poté do nich naskládejte klobásy – stačí jedna řada.
  • Přidejte kousek sádla a dolijte do ⅓ sklenice vodou.
  • Takto připravené sklenice zavíčkujte a vložte do hrnce.
  • Nezapomeňte, že sklenice se nesmí dotýkat – skládejte je 1 centimetr od sebe.
  • Vařte jednu hodinu na 80 stupňů.
  • Po vychladnutí uskladněte.
Klobásy servríované na zelenině v pánvi.
zdroj: carolinapride.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.