Kachna na grilu s rozmarýnem

Kachna na grilu s rozmarýnem

Delikátní kachní maso na grilu s bylinkovou příchutí. Skvělý tip na letní grilovačku.

INGREDIENCE:

  • ¼ hrnku worcestrové omáčky
  • 2 lžíce olivového oleje
  • ½ lžičky ostré omáčky
  • 2 stroužky česneku
  • rozmarýn
  • tymián
  • ¼ lžičky pepře
  • 8 kachních prsou s kůží

POSTUP:

  • V míse si smíchejte olej, prolisovaný česnek, rozmarýn, tymián, sůl, pepř, worcester a ostrou omáčku.
  • V této směsi nechte kachnu marinovat alespoň 30 minut. 
  • Opékejte na středně rozpáleném grilu asi 5 minut z každé strany. 
  • Vše je závislé na velikosti prsou, teplotě grilu, ale i vaší požadované míře propečenosti. 
  • Ideální teplota masa je zhruba 58 °C. 
Grilované kachní prso s rozmarýnem a tymiánem.
youtube.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.