Máte rádi kachnu a chtěli byste ochutnat něco nového?
Vykoušejte tyto skvělé recepty na kachní polévky.
Najdete tu jak klasické polévky tak i exotické chutě.
Tak jdeme na to!
Naše recepty
Proč jíst kachní maso?
Kachní maso je nejenom opravdu chutné, ale má i spoustu zdravotních benefitů. Které to jsou?
- Skvělý zdroj bílkovin.
- Nízký obsah tuku v mase. Pozor, pod kůží je ho mnohem více.
- Nulový obsah sacharidů.
- Vysoký obsah vitamínu B12 který je nutný pro správné fungování mozku.
- Výborný zdroj železa a selenu.
- Široké využití v kuchyni.
Kachní maso by rozhodně mělo mít svoje místo ve vaší kuchyni a skvělou volbou jak ho zpracovat jsou kachní polévky. Která z nich vás oslovila nejvíce? Napište nám to do komentářů.