Vyzkoušejte nejlepší recepty na kapustové karbanátky s masem!
Je to skvělá alternativa k těm klasickým.
Jsou lehčí, výživnější, jednodušší na přípravu a chutnají úplně božsky.
Ochutnejte je s námi.
Naše recepty
Jak skladovat zbylé kapustové karbanátky?
Lednice: Zbytky můžete skladovat ve vzduchotěsné nádobě v chladničce po dobu až čtyř dnů.
Mrazák: Zbylé masové kuličky můžete až na 60 dní zmrazit. Jednoduše vložte masové kuličky do mrazicí nádoby nebo mrazícího sáčku.
Rozmrazování: Před podáváním vždy přes noc nechte zbytky rozmrznout v lednici.
Ohřev: Chcete-li kuličky znovu ohřát, vložte je do misky vhodné do mikrovlnné trouby a ohřívejte jednu až tři minuty, v závislosti na tom, kolik jich v misce máte. Nebo je vložte do zapékací misky, zakryjte je a pečte při 180 stupních po dobu 15 až 20 minut.