Karbanátky z krůtího masa s fetou a špenátem

Karbanátky z krůtího masa s fetou a špenátem

Vynikající krůtí karbanátky se špenátem, slaným sýrem feta, trochou česneku, oregána a špetkou chilli vloček jsou dokonale vláčné a zamiluje si je celá vaše rodina!

Co budete potřebovat

  • 500 g mletého libového krůtího masa
  • 110 g čerstvého špenátu
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 60 g rozdrobeného sýra feta
  • 1 stroužek česneku, nasekaný
  • 1/2 lžičky sušeného oregana
  • 1/4 lžičky soli
  •  1/4 lžičky mletého černého pepře
  • 1/4 lžičky vloček červeného chilli

Postup

  • Umístěte pánev se silným dnem na středně vysoký plamen.
  • Do pánve přidejte olivový olej a špenát.
  • Špenát vařte do zvadnutí a podle potřeby míchejte.
  • Jakmile je špenát uvařený, stáhněte ho z plotny a nechte vychladnout.
  • Špenát nakrájejte nahrubo a dejte stranou.
  • Předehřejte si gril.
  • Do středně velké mísy dejte krůtí maso, vychlazený špenát, feta sýr, oregano, česnek, chilli vločky, sůl a pepř.
  • Navlhčete si ruce pod trochou studené vody a poté pomocí rukou promíchejte ingredience dohromady.
  • Směs rozdělte na čtyři stejné části a vytvořte z nich placičky.
  • Jakmile je váš gril rozpálený, položte placičky na gril.
  • Grilujte je pět minut, než je otočíte.
  • Placičky by měly dosáhnout vnitřní teploty 74 stupňů Celsia
  • Dobrou chuť!
Masové karbanátky se špenátem, slaným sýrem feta, trochou česneku, oregána a špetkou chilli vloček naskládané na sobě.
www.girlontherange.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.