Vynikající karbanátky z rybího filé doplněné o sýr

Vynikající karbanátky z rybího filé doplněné o sýr
Příprava: 15 minut Vaření: 15 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 40 dkg rybího filé
  • 1–2 housky nebo rohlíky
  • 1 dl mléka
  • 1 cibule
  • 10 dkg strouhaného sýra
  • 1 vejce
  • sůl
  • pepř
  • sekaná petrželka

Postup receptu

  1. Filé necháme zvolna rozmrazit, rozkrájíme na menší kousky a umeleme se žemlí namočenou v mléce a cibuli
  2. Spojíme s vajíčkem, osolíme, přidáme sekanou petrželku, strouhaný sýr, pepř a podle potřeby strouhanku
  3. Z hmoty utvoříme karbanátek, který obalíme v trojobalu nebo těstíčku a usmažíme po obou stranách
  4. Obměny: 1 – s houbami, kdy přidáme předem udušené houby
  5. Obměny: 2 – se zeleninou, tedy do směsi přidáme nadrobno pokrájenou podušenou zeleninu
  6. Příloha: bramborová kaše, zeleninový salát

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.