Kávový krém do vánočního cukroví

Kávový krém do vánočního cukroví
Příprava: 10 minut Počet porcí: 2

Káva umí nádherně všechno provonět a to na Vánoce prostě chcete!

Co budeme potřebovat

  • 230 g změklého másla
  • 600 g moučkového cukru prosetého
  • 2 lžičky instantní kávy
  • 1/2 lžičky mléka nebo smetany

Postup

  • Vyšlehejte změklé máslo s cukrem při nízké rychlosti po dobu 2 minut.
  • Rozpusťte 1 lžičku instantní kávy s 1 lžící vody a přidejte ji k máslové směsi.
  • Přidejte 1/2 lžičky smetany a zbývající 1/2 lžičky instantní kávy do polevy a míchejte při nízké rychlosti, dokud se nespojí, asi 1 minutu.
Sklenička plná jemného krému z kávy a kávovými zrny.
Zdroj: lifestyleofafoodie.com

S tímto krémem si nemusíte připravovat jen vánoční cukroví, přidejte ho například k do tohoto receptu na nadýchané brownies!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.